sâmbătă, 26 iunie 2010

Telephone Sales for Dummies

Iubesc seria ”for Dummies”. Ori de cate ori vreau sa am o privire de ansamblu asupra unui domeniu, sa pornesc de la zero si sa termin competent, caut o carte din seria pentru prostuti.

Departe de a fi prima mea carte in cold calling, cartea lui Dirk Zeller este cea mai completa pe care am citit-o pana acum. Daca ai trait toata viata pe Marte, la un birou, fara telefon, atunci e cartea care iti trebuie ca sa incepi sa vinzi prin telefon.

Tot ce ai nevoie este in aceasta carte: tehnici de vanzare, psihologia clientului, cum sa invingi aversiunea fata de telefoanele nesolicitate, managementul timpului, procesul de vanzare la telefon, cum sa-ti pastrezi motivatia, totul.

Pe masura ce parcurgi cartea te simti invigorat de gandul ca orice ti s-ar intampla in viata profesionala, acasa ai un calculator si un telefon cu care poti incepe sa vinzi si astfel vei supravietui.

Gasiti cartea pe Amazon la $13,59 paperback, $13,79 pentru Amazon Kindle, sau pe Book Depository cu 13,38 euro, transport inclus.

Oricine aspira la excelenta in vanzari ar trebui sa stapaneasca tehnicile de prospectare si vanzare la telefon.

Niciun comentariu: