sâmbătă, 17 aprilie 2010

Why Johnny Can't Sell ... and what to do about it

”Why Johnny Can't Sell ... and what to do about it” este una dintre cartile mele preferate. Michael Nick si Robert Kantin, doi antreprenori de succes, au scris o carte care este amuzanta si instructiva.

Cartea vorbeste despre Johnny, un vanzator proaspat numit in functia de director de vanzari al unei divizii nou create. Johnny nu este un incepator, ci un vanzator cu experienta promovat in aceasta pozitie noua, de mare responsabilitate.

Ca intr-un roman, istoria urmareste straduintele lui Johnny. Pe masura ce avansam, sunt analizate greselile, ideile preconcepute daunatoare si practicile care impiedica performanta si sunt dezvaluite metode de analiza simple si eficiente. In acelasi timp sunt introduse idei noi, practici care pot conduce la rezolvarea problemei. Urmarind istoria lui Johnny, nu numai ca intelegi de ce nu poate vinde, dar devii parte din echipa care il ajuta pe Johnny sa vanda. Cand te apropii de final, ai schitat deja un nou sistem de management al vanzarilor, bazat pe cele mai bune practici.

Simti cum problema lui Johnny se rezolva. Inainte de a intoarce ultima pagina a cartii citite cu aviditate, realizezi ca Johnny esti chiar tu! Tot drumul a fost in beneficiul tau si nu al unui Johnny fictiv. E timpul sa te uiti in oglinda si sa vezi un om nou, unul care porneste pe un drum nou, care stie ce are de facut, cand si cum sa obtina succesul!

Aceasta este o carte moderna, care vine asociata cu un website intretinut de autori, unde cititorii pot sa gaseasca resurse suplimentare (carti, sfaturi, template-uri) pentru implementarea recomandarilor cartii: click aici pentru site!

Hai Johnny, cartea costa doar 11 GBP pe Amazon UK!

Va sfatuiesc sa cumparati de pe Amazon uk in loc de Amazon.com, pentru ca Guvernul Boc a introdus taxe vamale si la carti, asa ca va va costa mai mult. Stiu ce vorbesc, pe mine m-a prajit rau la ultimul transport!

Niciun comentariu: