duminică, 21 martie 2010

Norocel, cainele care are nevoie de un stapan



Posted by Picasa
Numele lui este Norocel. Acum o saptamana a intrat in viata noastra in mod neasteptat. L-a adus fiul nostru, Paul, siroind de sange. Il gasise in fata magazinului de vis a vis de casa noastra. Il muscase un caine mai mare, iar acum era deja cuprins de spasmele mortii.

Ina l-a pansat si l-a pus in cosul de rufe. Cu coastele rupte si cavitatea toracica perforata, micul catel parea condamnat. Paul a sunat la o clinica veterinara si l-am internat, fara prea mari sperante insa.

Uimitor, dupa doua zile veterinarii l-au declarat salvat. A durat o saptamana pana l-am externat.

Intre timp, Paul a hotarat ca numele potrivit pentru el este Norocel.

Necazurile lui nu s-au incheiat aici. Am incercat sa-l introducem cainelui nostru, Boris. Boris este un metis de samoied cu caine lup, negru si fioros (aparent). De doua zile incercam sa mediem acceptarea lui Norocel in curtea de pe str. Azuga no. 39, dar fara succes. Boris este de neinduplecat: curtea e a lui si numai a lui.

Am incercat sa-l gazduim in tarcul in care il inchidem pe Boris cand avem musafiri, dar Boris a sarit cu toata forta asupra gardului, amenintand sa-l distruga. E clar ca asta nu este o solutie.

Deocamdata, Norocel are un culcus in baia de la parter. As vrea sa stea la aer, sa alerge dupa pasari si insecte si sa invete ce inseamna sa fii catel de la Boris. Se pare ca Boris nu-l accepta, in ciuda eforturilor noastre.

Norocel are nevoie de o casa si un stapan iubitor. Este un catel simpatic, vesel si curajos (l-a marait pe Boris care e de 10 ori mai mare decat el). In plus, este un supravietuitor norocos!

Ajutati-ma sa-i gasesc o casa lui Norocel! Scrieti-le prietenilor care ar putea dori un catel! Dati-le un link catre poze!

Niciun comentariu: