sâmbătă, 30 aprilie 2011

Viitorul inseamna broadband peste tot. Cine nu inteletelege asta?

Nu trebuie sa fii un geniu pentru a pricepe ca in viitor Internetul va fi disponibil peste tot, cam la fel cum se intampla in acum cu retelele de telefonie mobila. Mai mult, este foarte probabil ca in viitor telefonia mobila sa fie un fel de Skype.

Aeroporturile, restaurantele, hotelurile si centrele de conferinte sunt locul obisnuit de intalnire al utilizatorilor de Internet care nu pot decat sa-si doreasca sa aiba la dispozitie retele wireless gratuite sau incluse in pretul serviciilor lor.

Oamenii iau adesea decizia sa mearga la o anumita cafenea, sau sa se cazeze intr-un hotel pe baza disponibilitatii retelei de Internet. Cu toate acestea, numeroase aeroporturi, hoteluri si restaurante nu par sa inteleaga ca a aparut un nou criteriu de apreciere a serviciilor lor.

Pentru fiecare Starbucks si McDonald's care au priceput incotro se indreapta lumea, avem mii de natarai care viseaza sa faca bani vanzand accesul la Internet cu sfertul de ora, sau care pur si simplu ignora dorintele clientilor. Clientii nu iarta asta niciodata!

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa inteleg ca tocmai ai facut ultima vizita la un anume hotel unde te costa 2 euro 15min de net cu 64k latime?

Marian Hanganu spunea...

Nu chiar ultima. Anul asta am fost intr- un hotel in Ucraina unde se platea la 1/2 ora. Cred ca mi-au clonat si cardul acolo (4*, sa nu crezi ca era o dugheana).
Saptamana trecuta am constatat din nou ca nici la Munnchen si nici la Ankara nu pupi Internet mobil pe aeroport. La Otopeni da, pentru numai 5 lei.