joi, 15 aprilie 2010

Tu, masina!

Un director cunoscut pentru energia si pentru faptul ca este un workoholic s-a prabusit in fata casei sale. Cand a iesit din spital s-a pensionat de boala, pentru ca era o leguma. Un tanar de 28 de ani a facut infarct din cauza epuizarii. Ce s-a intamplat cu acesti oameni dedicati si eficienti? Ce a facut compania lor? I-a inlocuit pur si simplu! Dar ei, ei ce au facut? ...

Ca o fabrica, sunteti propriul activ productiv! Voi sunteti cei care aduc bani in casa, cei care platesc ratele si meditatiile copiilor. Daca va prabusiti, compania va va inlocui, iar statul va va acorda, eventual, o pensie de mizerie! Prea multi tineri muncesc fara sa se gandeasca la riscul de a se imbolnavi sau de a muri!

Corpul vostru este o investitie: nu exista cariera fara el si nu exista viata daca se defecteaza!

Mancati sanatos, controlati-va greutatea (uite cine vorbeste, eu care am fost atat de multi ani inconstient!), mergeti la doctor anual si faceti-va analizele indiferent cat de multa nevoie au de voi la birou! Voi sunteti masina! Voi sunteti, tata, mama, fiul si fiica de care cei care va iubesc cu adevarat au nevoie!

Niciun comentariu: